Esittely

ESITTELY

Juankosken Kuntoilijat ry on 18.5.1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimintamme perustuu hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi Juankosken kaupungissa lähiympäristöineen. Pyrimme toiminnallamme tuomaan kaikkien ulottuville terveys-, kunto- ja virkistysliikuntaa. Ulkoilemme, liikumme, olemme yhdessä ja samalla voimme hyvin. Saamme virikkeitä, sosiaalista kanssakäymistä sekä pidämme yllä peruskuntoamme jaksaaksemme kohdata tulevat päivät.

Jäsenmäärä yhdistyksessämme on tällä hetkellä n. 390. Yhdistyksen toimielimiä ovat sääntömääräiset kevät- ja syyskokous, hallitus sekä toimikunnat ja tarvittaessa perustetut työryhmät. Hallitus koostuu puheenjohtajasta, 6 varsinaisesta jäsenestä sekä 2 varajäsenestä. Hallitus kokoontuu 7-9 kertaa vuosittain. Toimikunnat ja työryhmät pitävät palavereita tarvittaessa. Yleiset kokoukset ja hallitus tekevät kokouksistaan pöytäkirjat, toimikunnat ja työryhmät laativat muistion hallituskäsittelyyn.

Yhdistyksemme symboliksi vihittiin oma lippu Ylösnousemuksen kirkossa 18.5.2002 yhdistyksen täyttäessä 30 vuotta. Vuosittain järjestämme pyörä-, marja- ja patikkaretkiä. Laturetki, kuutamohiihto sekä lasten Muumi hiihtokoulu ovat kuuluneet ohjelmaan melkein koko toiminta-ajan. Kirkkovenesoutu, melonta ja kyykkä ovat tulleet ja ottaneet paikkansa toiminnassa. Lapin hiihto- ja vaellusviikot pyritään järjestämään esimerkiksi vuorovuosin.

Osallistumme aktiivisesti erilaisten liikuntatapahtumien järjestämiseen Juankoskella ja lähiympäristössä. Edistämme näin juankoskelaisten ja lähiseutujen ihmisten terveyttä, liikuntaa, hyvääoloa ja sosiaalista kanssakäymistä matalan kynnyksen liikunnan kautta.